Touch me!!!!??

24 December 2011

Cara cepat belajar membaca al-quran.

Salam,


Saya ada masalah bila sarah mudah bosan bila saya mengajar dia mengaji. Macam-macam gaya saya cuba dekatkan tapi dia mudah rasa bosan. Akhirnya saya jumpa ini. Dan alhamdulillah now nie nak suruh dia ngaji jek dah laju jek dia amik wudhuk. Kalau tak saya penat le nak memujuk. Alhamdulillah :)












Yang pasti kita sebagai ibu kena sentiasa guide dia dan galakkan dia untuk belajar :)

6 comments:

maya amir said...

alhamdulillah.. good girl sarah:) agaknye buku iqra skang kene lebih bykkan gmbr2 & kaler2 yg ceria, sbb kat tenet byk yg ceria kan:)

sisdee said...

maya : ntahlah pd i dah ckp ceria dah iqra tu hahahahahaha..tapi mgkin dia nk kat komputer gak...sbb belikan cd dn layan kat tv dia boring gak :(

Daddylicious said...

mudah dan simple sekali..:)

Lady of Leisure said...

tq for sharing, boleh ajar kat aman lak nanti hehe

Hanis Azla said...

bila ada method yg sesuai dgn anak2 kita, mereka akan lebih berminat utk belajar dgn seronok.. kita pun jadi lebih seronok utk mengajar.. Alhamdulillah..

anisalya said...

bgs2. sesuai utk ank2...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails