Touch me!!!!??

2 April 2010

Mengintai.......................................................syahmi mandi

assalamualaikum...salam pagi jumaat .. cewah..cam ustazah mak ni


kejap jek dah friday kan...sangat-sangat kejap...


okay...semalam kan..saya macam banyak aktiviti .....
adoiii sampai sakit2 belakang ni..macam nak tanggal rasanya urat saraf kat belakang nie huhuhu...


hehehehe...yeah malam tadi malam jumaat tp jangan pikir bukan-bukan ek anak2..heheheheh :P


mr hubby kata..."tu lebih sangat depan pc le tu sbb tu stress..."


emmm yea ke???


tak juga..saya duduk jek melipat baju le kan..cuaca kat sini jap ujan...pastu jap panas...ada satu hari saya punya kerja adalah mengejar cuaca..emmm cam salah jek ayat tu..kerja satu satu hari yg indah tu adalah kejar mengejar angkat baju heheehehh..tak ingat hari apa tapi tuesday kott..sebab kejap hujan pastu panas..pastu hujan balik huhuhu...


so jadinya.....kain baju ada yang tak berlipat...emmm sape rajin lipat baju angkat kening :p


saya adalah......MALAS!!!
tapi sape le lagi nak buat kan...takkan sarah..mmg dia tolong tapi lagi serabut huhu...


syahmi?? sejak dua menjak ni macam malas le anak bujang sorang nie huhuhu....


ha ni baru nk masuk tajuk nie hahahahahaha


semalam selepas syahmi balik dari kelas petang..saya suruh dia mandi tuk pergi mengaji...
dia mandi tapi kebiasaan syahmi adalah mandi tak kunci pintu...heheheh 
saya geram sebab macam2 bunyi dalam toilet tu..sambil saya dengar dia punya suara ala2 sedang bergasak2 ....


saya pun mula le aktiviti mengintai hahahah jangan mata saya tumbuh tembit dah .. saya dapat lihat syahmi dari tiles dinding saya hahahhhahaha..kan ada reflection kan...emmm






tul saya kata......nak amik gambar cam over le kan..sebab syahmi mandi "tooot" hehehe


macam-macam aksi ada...aksi power rangers...aksi ironman..aksi gohed gostan muahahaahahahahah....saya ni..nak gelak ada...nk marah ada..ish pelbagai rasa...


sebab apa tau..dah le air shower tu mencurah2 dia lak sedang kononnya bertarung dengan raksaksa konon2 ultraman le kan...


bila dia off shower n buka pintu terkejut dia tengok ibu dia berdiri depan pintu..siap terjerit lagi...see...memang dia still dalam imaginasi tau.....kalau tak...dia tak mungkin terjerit hahahahahahah...


ibu dia ni lak tu buat muka aksi kucing MUAAHAHAHAHAHAHAHAH......






anak..anak...geram tul kadang2...nak marah tak besar mana pun salah tapi geram le kan kes membazir air tu kan..mula le mulut ibu bebel...nak kawan ngan sape perangai suke membazir nie?? nak kawan ngan syaitan?? emmmm...


tapi bila mereka (syahmi n sarah) tak ada..saya rasa sunyi..........now ni rasa....suami jauh (not more than 2 days) okay lagi...tapi kalau anak2 jauh.....emmm i can't imagine...


emmm..today nk masak apa ek ???




err tak mungkin le masak ini kan hahahaahahahah


all picture dri cik google ek :D

4 comments:

Lady of Leisure said...

kalau boleh kita nak selalu bersama org yg tersayang kan...
lady masak sardine jer hari ni kikiki

sisdee said...

lady : hehheheeh yesterday i masak asam pedas tp sardin tu fav my hubby tau heheheheheh

eynda said...

Sebijik perangai adam...adam ni nak suruh mandi kena berperang...bila dia start mandi berjam-jam pulak jadinyer...sebab dlm dunia dia! Macam2 bunyi tau...terjerit-jerit eynda suruh dia cepat skit mandi...lagi satu yg geramnyer dia selalu lupa bawak towel masuk bilik mandi grrr...tapi takde anak2 ni sunyi kan...

sisdee said...

syahmi pun slalu lupa towel uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails